Tuote on lisätty ostoskoriin

 Mahdollisimman halvalla       Maksa osissa       Varasto 100 km päässä Vaasasta       Nopea toimitus ja Suomen ALV       Rahtivapaa yli €100       30 päivää tyytyväisyystakuu       Palautus veloituksetta

NOIN HIUKSET

Myymämme hiustenpidennykset ovat single drawn -käsiteltyä intialaista remy-aitohiusta.

REMY-HIUKSEN OMINAISUUDET

Kaikki myymämme irtohiustuotteet ovat remy-hiusta. Remy tarkoittaa, että kaikki hiuskarvat on kiinnitetty lisäkkeeseen samansuuntaisesti, joten niiden välinen kitka pienenee eivätkä hiukset takkuunnu yhtä helposti. Lisäkkeet, jotka eivät ole remy-laatua, ovat lajittelun ylijäämähiuksia. Ne kootaan yhteen sekaisin, joten lopputulos ei ole yhtä siisti ja luonnollinen kuin remy-aitohiuspidennyksissä.

SINGLE DRAWN- JA DOUBLE DRAWN -KÄSITELTYJEN HUISTEN ERO

Single drawn -hiukset leikataan tyvestä, joten ne ovat paksummat tyvestä ja ohuemmat latvasta, aivan kuten omat hiuksesi. Double drawn -käsittelyssä hiukset leikataan sekä tyvestä että latvasta, joten kaikki hiuskarvat ovat periaatteessa yhtä pitkiä. Meidän myymämme pidennykset ja suurin osa kaikista irtohiuksista on single drawn -käsiteltyä hiusta.

ORIGINAL HIUSLISÄKKEET

Kiharat ja taipuisat hiuslisäkkeet valmistetaan erityisessä kuumakäsittelyssä, mikä rasittaa hiuksia jonkin verran. Tämän vuoksi kiharat pidennykset eivät ole aivan yhtä korkealaatuisia kuin suorat. Onkin hyvä idea ostaa hiuslisäkkeet suorana ja kihartaa niitä itse.

PREMIUM HIUSLISÄKKEET

Että premium irtohiukset ovat käyneet läpi tarkemman valintaprosessin ja hellävaraisemman käsittelyn tuotantolaitoksessa, joten se pysyy parempilaatuisena.

INTIALAISISTA HIUKSISTA VALMISTETUT LISÄKKEET

Valmistamme tuotteemme intialaisista hiuksista, jotka muistuttavat läheisesti eurooppalaista hiuslaatua. Intialaisilla naisilla on tunnetusti upeat, vahvat hiukset, joten intialainen remy-hius on erinomainen hiuslisäkkeiden valmistusaine.

Intialaista hiusta on runsaasti tarjolla, sillä hiusten myyminen tai lahjoittaminen on Intiassa varsin yleistä.

Intialainen hius on pääasiassa tummaa, mutta nykyisillä värjäysmenetelmillä meidän on mahdollista tarjota myös korkealaatuisia vaaleita hiustenpidennyksiä ja lisäkkeitä, joilla saadaan aikaan kaunis lopputulos. Tuotantolaitoksemme ostavat Intiasta käsittelemätöntä hiusta, joka paketoidaan ja lähetetään suoraan meille. Siksi Delightful Hair voi tarjota hiustenpidennykset Suomen parhailla hinnoilla.

KIHARAT/LAINEIKKAAT LISÄHIUKSET

Kiharat ja laineikkaat lisähiukset valmistetaan erikoismuottien ja kovan lämmön alla, tämä tietenkin kuluttaa hiuksia hieman. Tämän takia laineikkaiden lisähiusten laatu heikkenee nopeampaa kuin suorien hiusten. Tämän takia kehotamme asiakasta ostamaan suorat hiukset ja itse kihartaa hiukset hiusraudalla.

Delightful Hair tarjoaa aivan yhtä korkealaatuisia tuotteita kuin muutkin liikkeet. Ainoa ero on siinä, että ostamme irtohiukset suoraan tuottajilta, joten voimme pitää hintamme erittäin edullisina.