Tuote on lisätty ostoskoriin

 Mahdollisimman halvalla       Maksa osissa           Nopea toimitus (3-5 työpäivää)         30 päivää tyytyväisyystakuu       Palautus veloituksetta

NOIN HIUKSET

Myymämme hiustenpidennykset ovat single drawn -käsiteltyä intialaista remy-aitohiusta. Delightful Hair tarjoaa aivan yhtä korkealaatuisia tuotteita kuin muutkin liikkeet. Ainoa ero on siinä, että ostamme irtohiukset suoraan tuottajilta, joten voimme pitää hintamme erittäin edullisina.REMY-HIUKSEN OMINAISUUDET


Kaikki myymämme irtohiustuotteet ovat remy-hiusta. Remy tarkoittaa, että kaikki hiuskarvat on kiinnitetty lisäkkeeseen samansuuntaisesti, joten niiden välinen kitka pienenee eivätkä hiukset takkuunnu yhtä helposti. Lisäkkeet, jotka eivät ole remy-laatua, ovat lajittelun ylijäämähiuksia. Ne kootaan yhteen sekaisin, joten lopputulos ei ole yhtä siisti ja luonnollinen kuin remy-aitohiuspidennyksissä.


SINGLE DRAWN- JA DOUBLE DRAWN -KÄSITELTYJEN HUISTEN ERO


Single drawn -hiukset leikataan tyvestä, joten ne ovat paksummat tyvestä ja ohuemmat latvasta, aivan kuten omat hiuksesi. Double drawn -käsittelyssä hiukset leikataan sekä tyvestä että latvasta, joten kaikki hiuskarvat ovat periaatteessa yhtä pitkiä. 


SINGLE DRAWN HIUSLISÄKKEET


Irtohiuksemme valmistetaan intialaisesta hiuksesta, joka muistuttaa erittäin paljon eurooppalaista hiusta. Intialaiset naiset ovat tunnettuja upeista ja vahvoista hiuksistaan, ja siksi intialainen remy-hius soveltuu erinomaisesti pidennysten valmistamiseen. Hiusten myyminen tai lahjoittaminen on Intiassa tavallista, joten hiusten tarjonta on suurta.

Aidot irtohiuksemme kestävät jopa 6 kuukautta, kun niitä hoidetaan oikein.


DOUBLE DRAWN HIUSLISÄKKEET


Lisää double drawn paksumpia vihjeitä varten.


VAALEAT/TUMMAT HIUKSET


Intialaisilla on tavallisesti tummat hiukset, mutta nykyisillä värjäysmenetelmillä voidaan valmistaa myös erittäin laadukkaita, kauniin pidennystuloksen antavia vaaleita irtohiuksia. Valmistajamme ostavat Intiasta käsittelemätöntä hiusta, joka pakataan ja lähetetään meille ilman välikäsiä. Siksi Delightful Hair voi tarjota sinulle pidennyksiä, joiden hinnat ovat edullisimmat koko maassa.


KIHARAT/LAINEIKKAAT LISÄHIUKSET


Kiharat ja laineikkaat lisähiukset valmistetaan erikoismuottien ja kovan lämmön alla, tämä tietenkin kuluttaa hiuksia hieman. Tämän takia laineikkaiden lisähiusten laatu heikkenee nopeampaa kuin suorien hiusten. Tämän takia kehotamme asiakasta ostamaan suorat hiukset ja itse kihartaa hiukset hiusraudalla.