Tuote on lisätty ostoskoriin

 Mahdollisimman halvalla       Maksa osissa           Nopea toimitus (2-5 työpäivää)         30 päivää tyytyväisyystakuu       Palautus veloituksetta

TIETOA KIINNITYSMENETELMISTÄ

Voit saada pitkät ja tuuheat hiukset monella tavalla. Ihmiset ovat erilaisia, ja hiustenpidennyksiin sekä -lisäkkeisiin liittyvät edellytykset sekä toiveet vaihtelevat – Delightful Hair ottaa sen huomioon. Tarjoamme hiustenpidennyksiä kaikille, joten löydät meiltä monentyyppisiä lisäkkeitä. Valikoimassamme on seitsemällä eri tavalla kiinnitettäviä hiustenpidennyksiä, joista löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Seuraavaksi voit lukea hiustenpidennysten kiinnitystavoista ja asioista, joita kannattaa ottaa huomioon kunkin kiinnitystavan osalta.

 

SINETTIPIDENNYKSET

Sinettipidennykset ovat valmiita hiusosioita, jotka kiinnitetään vahasineteillä. Osiot kiinnitetään yksitellen omiin hiusosioihin lämmön avulla. Menetelmä on suosittu, koska se on hellävarainen ja sillä saadaan pitkäkestoinen lopputulos. Voit sekoittaa eri värejä ja luoda upean raitavaikutelman tai sovittaa pidennykset oman hiusvärin luonnollisesti vaihteleviin sävyihin.

Sinettipidennykset kiinnitetään seuraavasti: Tee hiuksiin jakaus. Käytä suojalevyä ja valitse ohut osio omaa hiusta. Laita sinettipidennysosio oman hiusosion alapuolelle ja kiinnitä kuumentamalla keratiinivahaa kolvilla. Kun vaha on sulanut, pyörittele sinetti kiinni omaan hiukseen ja paina se tukevasti paikalleen. Varmista, että vahaa on koko hiusosion ympärillä ja että sinetin sisälle ei jää ilmaa. Toista vaiheet hiusosio ja jakaus kerrallaan. Aloita niskasta ja etene ylöspäin.

Sinettipidennykset poistetaan seuraavasti: Levitä sinettiin poistoainetta ja anna sen vaikuttaa. Murra sinetti kokonaan pihdeillä. Vedä tai kampaa sinettipidennykset varovasti pois. Toista, jos hiuksissa on jäämiä. 

Kun sinettipidennykset ovat käytössä, on varottava, että sinettejä ei kuumenneta liian läheltä. Esimerkiksi pitkäaikainen oleskelu suorassa auringonvalossa, hiustenkuivaimen kuumuus tai lämmin vesi voi sulattaa tai löysentää sinettejä. Sama pätee sinettien lähellä käytettäviin hiustuotteisiin. Harjaa ja selvitä hiukset sormilla sekä pituuksien että sinettien kohdalta päivittäin, jotta ne eivät takkuunnu.

 

TEIPPIPIDENNYKSET

Teippipidennykset koostuvat 4 cm leveistä hiusosioista, joiden itsestään kiinnittyvä teippi kiinnitetään suoraan hiukseen. Litteän teippikiinnikkeen ansiosta lopputulos on erittäin luonnollinen, ja se sopii hyvin myös ohuille hiuksille. Jos pidät pidennyksistä hyvää huolta, voit käyttää teippipidennykset uudestaan vaihtamalla itsestään kiinnittyvän teipin.

Teippipidennykset kiinnitetään seuraavasti: Tee hiuksiin jakaus. Poista suojamuovi osiosta ja aseta se jakauksen alareunaan. Nosta osio ja poista hiukset, jotka eivät tartu mukaan. Aseta toinen teippipidennys ensimmäisen alle siten, että teipit ovat kohdakkain ja että niiden välissä on omaa hiusta. Kiinnitä painamalla napakasti paikalleen. Voit kuumentaa kiinnikkeitä nopeasti kolvilla, jotta ne kiinnittyvät toisiinsa kunnolla. Toista jakausta pitkin ja etene uusiin jakauksiin, kunnes hiustenpidennyksiä on mielestäsi tarpeeksi.

Kun teippipidennykset kiinnitetään, varmista, ettet koske teippiin sormilla sen jälkeen, kun olet vetänyt suojamuovin pois. Varo myös, ettet aseta hiusosioita liian lähelle päänahkaa, äläkä ota liikaa omaa hiusta teippiosion väliin.

Tape extensions instructions

Teippipidennykset poistetaan seuraavasti: Levitä ja hiero poistoainetta koko kiinnikkeeseen. Erota hiusosiot sormin tai kamman avulla. Käytä poistoainetta tarvittaessa ja poista teippiosio. Levitä poistoainetta hiuksissa mahdollisesti oleviin jäämiin. Toista vaiheet kaikille osioille.

Teippi on herkkä kuumuudelle ja hiustuotteille, joten vältä niiden käyttöä kiinnikkeiden lähellä. Harjaa hiukset usein ja selvitä mahdolliset takut.  

 

MICRORING-PIDENNYKSET 

Jos haluat käyttää helppoa kiinnitystapaa ja välttää liimaa, teippiä tai kuumentamista, kannattaa valita microring-pidennykset. Jokaisessa hiusosiossa on sekä muovilenkki että mikrorengas. Menetelmä sopii hyvin hiusten pidentämiseen, tuuheuttamiseen tai yksittäisten tehosteosioiden lisäämiseen.

Microring-pidennykset kiinnitetään seuraavasti: Kun kiinnität microring-pidennykset, tarvitset avuksi pihdit ja piikkiharjan. Tee hiuksiin jakaus ja ota pieni osio omaa hiusta piikkikamman avulla. Vedä omien hiusten osiot läpi lenkeistä, joita microring-pidennykset sisältävät. Vedä lenkki mikrorenkaan läpi ja varmista, että mikrorengas kiinnittyy noin 1 cm:n etäisyydelle päänahasta. Venytä mikrorengasta pihdeillä. Mikrorengas puristetaan kiinni tukevasti siten, että kiinnike on tasainen.

Kun kiinnität microring-pidennykset, varmista, että mikrorengas sisältää sopivan määrän omaa hiusta. Varmista, että tunnet jonkin verran vastustusta, kun vedät hiusta kiinnikkeen läpi. Jos hiusta otetaan mukaan liian paljon tai liian vähän, mikrorengas ei kiinnity kunnolla.

Microring-pidennykset poistetaan seuraavasti: Purista pihdeillä vastakkaiseen suuntaan siten, että mikrorengas aukeaa. Vedä microring-pidennykset hiuksista yksi kerrallaan.

 

STICK HAIR -PIDENNYKSET

Stick Hair -pidennykset sisältävät kapeita vahakiinnikkeitä, jotka kiinnitetään kuumentamisen sijaan mikrorenkailla. Valitsemalla Stick Hair -pidennykset saat pitkät ja tuuheat hiukset hellävaraisella tavalla. Ne voi poistaa hiuksista erittäin nopeasti ja helposti. Jos pidät pidennyksistä hyvää huolta, voit käyttää Stick Hair -pidennykset uudestaan. Pidennykset kiinnitetään hiuksiin mikrorenkailla, mikrorengaskoukun ja pihtien avulla.

Stick Hair -pidennykset kiinnitetään seuraavasti: Aloita tekemällä hiuksiin jakaus. Pujota mikrorengas koukkuun. Ota osio omaa hiusta koukun avulla ja vedä osio mikrorenkaan läpi. Aseta Stick Hair -pidennys mikrorenkaaseen ja purista mikrorengas yhteen pihdeillä. Varmista, että puristat mikrorenkaan kokonaan yhteen.

Stick Hair -pidennykset poistetaan seuraavasti: Purista pihdeillä vastakkaiseen suuntaan siten, että mikrorengas aukeaa. Vedä Stick Hair -pidennykset hiuksista vaiheittain yksi kerrallaan.

 

HIUSNAUHAT

Hiusnauhat tarjoavat monia mahdollisuuksia. Voit kiinnittää hiusnauhat liimalla, ompelemalla tai mikrorenkailla. Jos ompelet klipsit, voit tehdä oman klipsisarjan. Tekemällä hieman lisää työtä, voit saada pidennykset, jotka sopivat erityisesti juuri sinulle.

Hiusnauhat kiinnitetään esimerkiksi seuraavasti:

Liimaus: Tee hiuksiin jakaus kohtaan, johon haluat kiinnittää pidennyksiä. Leikkaa hiusnauhat sopivan pituisiksi. Levitä hiustenpidennysliimaa sekä hiusnauhaan että omaan hiukseen tarkalleen jakauksen alapuolelle. Paina hiusnauhat tukevasti paikoilleen. Toista vaiheita, kunnes hiuksia on mielestäsi tarpeeksi.

Ompelu: Tee hiuksiin jakaus. Tee letti vaakasuoraan jakausta pitkin ja kiinnitä letti. Leikkaa hiusnauhat sopivan pituisiksi. Pujota lanka kaarevaan neulaan ja ompele hiusnauha kiinni lettiin. Toista vaiheita, kunnes hiuksia on mielestäsi tarpeeksi. Aloita niskasta ja etene ylöspäin.

Mikrorenkaat: Tee hiuksiin jakaus kohtaan, johon haluat kiinnittää pidennyksiä. Leikkaa hiusnauhat sopivan pituisiksi. Pujota mikrorengas koukkuun, joka on tarkoitettu mikrorenkaille. Aseta hiusnauha jakauksen alapuolelle. Ota koukulla osio omaa hiusta ja osio hiusnauhaa. Pujota hiukset mikrorenkaan läpi ja purista mikrorengasta pihdeillä.

 

NANO HAIR -PIDENNYKSET

Nano Hair -pidennykset sisältävät pieniä huomaamattomia kiinnikkeitä, jotka ovat lähes näkymättömiä omien hiusten seassa. Menetelmä ei sisällä liimaa, teippiä eikä kuumentamista, joten se on hellävaraisempi kuin Stick Hair -pidennykset tai Microring-pidennykset. Sekoittamalla eri värejä voit saada luonnollisen lopputuloksen tai raitavaikutelman.

Nano Hair -pidennykset kiinnitetään seuraavasti: Aloita tekemällä hiuksiin jakaus. Pujota muutama nanorengas hiuskoukkuun. Ota osio omaa hiusta piikkikamman avulla ja vedä osio koukun läpi. Vedä sitten osio nanorenkaan läpi. Aseta Nano Hair -pidennykset nanorenkaisiin ja purista nanorenkaat pihdeillä. Varmista, että puristat nanorenkaat kokonaan yhteen.

Nano Hair -pidennykset poistetaan seuraavasti: Purista pihdeillä vastakkaiseen suuntaan siten, että nanorengas aukeaa. Vedä Nano Hair -pidennykset hiuksista pois vaiheittain yksi kerrallaan.

Vältä kuumentamista ja hiustuotteita kiinnikkeiden lähellä, koska ne voivat löysentää vahaa, jolla metallilenkki on kiinnitetty. 

 

KLIPSIPIDENNYKSET

Klipsipidennykset sisältävät sarjan, jonka avulla saat pitkät ja tuuheat hiukset nopeasti sekä helposti. Jos haluat vaihtelua ja mahdollisuuden kiinnittää sekä poistaa hiustenpidennykset halutessasi, klipsipidennykset ovat erinomainen valinta. Klipsipidennykset koostuvat sarjasta, joka sisältää seitsemän isoa osiota klipseineen.  

Klipsipidennykset kiinnitetään seuraavasti: Tee hiuksiin jakaus pään takapuolelle. Voit tupeerata omat hiukset jakauksen alapuolelta, jotta klipsit kiinnittyvät paremmin. Avaa klipsiosion klipsit, kiinnitä ne tupeerattuun hiusosioon ja paina klipsit kiinni siten, että ne sulkeutuvat. Toista vaiheet samalla tavalla muille osioille. Aloita niskasta ja etene ensin ylöspäin ja sitten sivuille. 

Klipsipidennykset poistetaan seuraavasti: Avaa klipsi ja poista hiukset osio kerrallaan. 

Poista hiukset, kun harrastat liikuntaa, käyt suihkussa ja nukut. Harjaa päivittäin ja selvitä mahdolliset takut. Voit laittaa hiuksia tavalliseen tapaan ja pestä ne käsin haaleassa vedessä hiustenpidennyksille tarkoitetulla shampoolla ja hoitoaineella.