Tuote on lisätty ostoskoriin

 Mahdollisimman halvalla       Maksa osissa           NOPEA TOIMITUS (1-2 TYÖPÄIVÄÄ)         LAATUTakuu       Palautus veloituksetta

EHDOT


Yleiset ehdot


Seuraavia yleisiä ehtoja sovelletaan kaikkiin sopimuksiin, jotka solmit Delightful AB:n kanssa. Tilauksen tekemällä hyväksyt nämä ehdot. Ehtoja sovelletaan ainoastaan sinuun, joka kuluttajana teet tilauksia verkkokaupan www.delightfulhair.fi kautta. Alle 18-vuotiaiden tekemät tilaukset arvioidaan voimassa olevien, käteisostoja koskevien lakien mukaisesti, ja tällaisella tilaajalla on oltava holhoajan lupa ennen tilausta. Delightful AB ei vastaa siitä, että tuote on loppuunmyyty, eikä myöskään mahdollisista kuva- tai tekstivirheistä kotisivuillaan, kuten esimerkiksi virheistä tuotekuvauksessa tai teknisissä tiedoissa, virheellisistä hinnoista tai hintojen muutoksista (kuten esimerkiksi muuttuneet alihankkijahinnat tai valuutanvaihtelu), tai tavaran saatavuutta koskevista virheellisistä tiedoista.

Delightful AB:llä on oikeus korjata sellaiset mahdolliset virheet, ja muuttaa tai päivittää tiedot milloin tahansa. Mikäli tilaamallasi tuotteelle on annettu virheellinen hinta, tiedotamme tästä luonnollisestikin sinulle ja odotamme hyväksyntääsi korjatulle hinnalle ennen tavarantoimituksen jatkamista. Kaikki verkkokauppamme kuvat on nähtävä ainoastaan kuvituskuvina. Emme voi taata, että ne näyttävät saamiesi tuotteiden lukumäärän, tuotteen tarkan ulkonäön, toiminnot tai alkuperän. Verkkokaupan kaikki sisältö on Delightful AB: tai sen lisenssinantajien omaisuutta. Tiedot on suojattu muun muassa tekijänoikeuslainsäädännön kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että tavaramerkkejä, yritysten nimiä, tuotteiden nimiä, kuvia ja grafiikkaa, designia, taittoa tai tietoja tuotteista, palveluista eikä mitään muutakaan sisältöä saa kopioida eikä käyttää ilman Delightful AB:n kirjallista lupaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olet tyytymätön verkkokaupasta tilaamisiisi tuotteisiin. Jos et siitä huolimatta ole tyytyväinen, voit kääntyä yleisen valituslautakunnan (Allmänna reklamationsnämnden) puoleen, tai käyttää EU:n kiistojenratkaisun online-alustaa: http://ec.europa.eu/odr. Aiomme osallistua kiistanratkaisumenettelyyn. Delightful AB ei vastaa Delightful AB:n kohtuullisen valvontamahdollisuuden ulkopuolisista viivästyksistä. Esimerkkejä tällaisista olosuhteista ovat yleinen työtaistelu, sota, tulipalo, salamanisku, terroristihyökkäys, toimitus-, kuljetus- tai tuotantohäiriöt, muuttuvat viranomaismääräykset, tekniset ongelmat, viat sähkö-/puhelin-/datayhteyksissä, valuuttakurssien vaihtelut tai luonnonkatastrofit. Mikäli sellainen olosuhde syntyy, Delightful AB tiedottaa sinulle tilanteesta. Mikäli tilanne kestää yli kaksi kuukautta, on sekä sinulla että Delightful AB:lla oikeus purkaa osto välittömästi. Delightful AB pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. Kaikista näihin ehtoihin tehtävistä muutoksista tiedotetaan verkkokaupassa. Muutokset ovat voimassa siitä hetkestä lähtien, kun hyväksyt ne tekemällä uuden ostoksen, tai kun vierailet verkkokaupassa, vaihtoehtoisesti 30 päivää sen jälkeen, kun Delightful AB on tiedottanut sinulle muutoksista.

Delightful AB noudattaa henkilötietolakia (PUL). Rekisteröitymällä ja tilaamalla hyväksyt, että tallennamme tietosi PUL:n mukaisesti säilytettäväksi omassa yrityksessämme voidaksemme noudattaa kanssasi tekemäämme sopimusta. Henkilötietolain mukaisesti sinulla on oikeus saada itsellesi kaikki se tieto, jonka olemme rekisteröineet sinusta. Jos tiedoissa on virheitä, tai jos ne ovat epätäydellisiä tai asiaan kuulumattomia, voit pyytää niiden oikaisua tai poistamista. Ota meihin siinä tapauksessa yhteyttä s-postitse.

Kaikki verkkokaupan www.delightfulhair.fi hinnat sisältävät 24% liikevaihtoveron.
 


Maksuvaihtoehdot


KLARNA LASKU/OSAMAKSU

Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Lue tarkemmat ehdot tästä.

PAYPAL
PayPalilla maksat nopeasti ja turvallisesti. Voit joko kattaa maksun PayPal tililtäsi, tai PayPal tiliisi kytketyn maksu- tai luottokortin kautta. Lisätiedot: www.paypal.com.