Tuote on lisätty ostoskoriin

 Mahdollisimman halvalla       Maksa osissa           NOPEA TOIMITUS (1-2 TYÖPÄIVÄÄ)         LAATUTakuu       Palautus veloituksetta

TOIMITUS JA PALAUTUKSET


Toimitusehdot


Kun olet suorittanut ostosi, sinulle lähetetään tilausvahvistus. Lue se ja tarkista, että kaikki tiedot ovat oikeita (tämä on automaattinen viesti, joten jos et saa sitä muutamassa minuutissa, tarkista roskapostisi). Jos pakettisi on lähetetty UPS: llä, saat seurantanumeron sähköpostiosoitteeseesi heti, kun paketti on lähetetty. Jos paketti lähetetään Postnordin kanssa, sitä ei voida jäljittää, mutta se toimitetaan postilaatikkoosi 3-5 työpäivän kuluessa.

Arkisin ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Toimitusaika on 1-6 työpäivää valitsemastasi toimitustavasta riippuen. Suurten juhlapyhien, pyhäpäivien ja liikennehäiriöiden yhteydessä toimitusaika saattaa pidentyä. Mikäli emme voi noudattaa sovittua toimitusaikaa siksi, että tuote on loppunut otamme sinuun yhteyttä rekisteröimämme s-postiosoitteen kautta. Asiakas voi viivästyksen sattuessa muuttaa, odottaa tai pysäyttää oston. Rahtikustannus on €5,99 / 9,99 / 14,99.

Tilauksesi saapuu normaalisti kotisi postiluukkuun. Mikäli paketti on suurikokoinen, tai sen arvo on korkea, se lähetetään suoraan lähimpään postitoimipaikkaan. Haet sen sieltä kätevästi lähetteen avulla.

Noutamattomat tuotteet palautetaan meille. Noutamattomista paketeista peritään palautusrahdin hinta, sekä toimitus- ja käsittelykulut. Nämä kulut ovat tällä hetkellä 25 EUR.


Katumisoikeus & TUOTTEEN VAIHTO


KATUMISOIKEUS

Lain mukaan sinulla on aina 14 päivän peruuttamisoikeus, mutta haluamme Delightful AB:lla sinun kuluttajana tuntevan olosi turvalliseksi ostoksillamme, minkä vuoksi annamme sinulle rajoittamattoman palautusoikeuden. Palautusoikeuden soveltaminen edellyttää, että nämä kohdat täyttyvät:

  • Sinulla on oikeus tutustua tuotteeseen, joten hiukset on hyvä ottaa pois muovipakkauksesta. Tiivisteiden (hiusten ympärillä olevien kierteiden) tulee kuitenkin olla ehjiä hygieniasyistä.
     
  • Koko pakkaus tulee palauttaa meille.
     
  • Tupakointi ei saa tapahtua hiusten ympärillä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme palautuslipukkeen saamiseksi. Jos haluat uuden tuotteen, teet uuden tilauksen tälle.

MITEN LÄHETÄ HIUKSET TAKAISIN

  • Pakkaa tuote hyvin samaan pakkaukseen/pussiin kuin se tuli, vaihtoehtoisesti käytä omaa pakkausta.
     
  • Liitä tilausvahvistus tai kirjoita tiedot arkille.
     
  • Maksu suoritetaan samalla maksutavalla, jonka valitsit maksuhetkellä.
     
  • Laita palautuslappu pakkaukseen. Jätä se lähimpään Postin postilaatikkoon, posti ei saa skannata sitä. Jos sinulla ei ole palautustarraa, lähetä meille sähköpostia, niin lähetämme sinulle sellaisen.
     
  • Palautamme sinulle samalla tavalla kuin maksoit.

MUUTOSOIKEUS

Jos haluat uuden tuotteen, teet uuden tilauksen tälle. Lähetät vanhan tuotteen meille takaisin pakkauksessa olevalla palautuslipulla. Palautamme koko summan sinulle samana päivänä, kun vastaanotamme palautuksen.