Tuote on lisätty ostoskoriin

 Mahdollisimman halvalla       Maksa osissa           Nopea toimitus (3-5 työpäivää)         LAATUTakuu       Palautus veloituksetta

TOIMITUS JA PALAUTUKSET


Toimitusehdot


Kun olet suorittanut ostosi, sinulle lähetetään tilausvahvistus. Lue se ja tarkista, että kaikki tiedot ovat oikeita (tämä on automaattinen viesti, joten jos et saa sitä muutamassa minuutissa, tarkista roskapostisi). Jos pakettisi on lähetetty UPS: llä, saat seurantanumeron sähköpostiosoitteeseesi heti, kun paketti on lähetetty. Jos paketti lähetetään Postnordin kanssa, sitä ei voida jäljittää, mutta se toimitetaan postilaatikkoosi 3-5 työpäivän kuluessa.

Arkisin ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Toimitusaika on 1-5 työpäivää valitsemastasi toimitustavasta riippuen.. Suurten juhlapyhien, pyhäpäivien ja liikennehäiriöiden yhteydessä toimitusaika saattaa pidentyä. Mikäli emme voi noudattaa sovittua toimitusaikaa siksi, että tuote on loppunut otamme sinuun yhteyttä rekisteröimämme s-postiosoitteen kautta. Asiakas voi viivästyksen sattuessa muuttaa, odottaa tai pysäyttää oston. Rahtikustannus on 4,99 EUR.

Tilauksesi saapuu normaalisti kotisi postiluukkuun. Mikäli paketti on suurikokoinen, tai sen arvo on korkea, se lähetetään suoraan lähimpään postitoimipaikkaan. Haet sen sieltä kätevästi lähetteen avulla.

Noutamattomat tuotteet palautetaan meille. Noutamattomista paketeista peritään palautusrahdin hinta, sekä toimitus- ja käsittelykulut. Nämä kulut ovat tällä hetkellä 25 EUR.


Vaihto-oikeus & katumisoikeus


TUOTTEEN VAIHTAMINEN

Voit hyvinkin vaihtaa tuotteen, jos hiukset ovat käyttämättömiä. Pakkaa tuote hyvin joko samaan pakettiin/pussiin, kuin missä sen saitkin, tai käyttäen omaa pakkaustasi. Jos paketti lähetettiin Postnordin kanssa, paketissa on palautuslippu. Käytä sitä ja jätä palautus lähimpään Postilaatikkoon. Jos UPS lähetti paketin, lähetä sähköpostia osoitteeseen support, niin saat tarran.

KATUMISOIKEUS

Sinulla on aina rajoittamaton katumisoikeus. Jos jostain syystä kadut ostostasi, voit palauttaa tuotteet ja saada rahasi takaisin. Koskee vain käyttämättömät hiukset. Pakkaa tuote hyvin joko samaan pakettiin/pussiin, kuin missä sen saitkin, tai käytä vaihtoehtoisesti omaa pakkaustasi. Jos paketti lähetettiin Postnordin kanssa, paketissa on palautuslippu. Käytä sitä ja jätä palautus lähimpään Postilaatikkoon.