Tuote on lisätty ostoskoriin

 Mahdollisimman halvalla       Maksa osissa           Nopea toimitus (3-5 työpäivää)         30 päivää tyytyväisyystakuu       Palautus veloituksetta

Toimitus ja palautukset


Toimitusehdot


Kun olet suorittanut ostosi, sinulle lähetetään tilausvahvistus. Lue se ja tarkista, että kaikki tiedot ovat oikeita. Kun tilauksesi lähetetään varastoltamme, saat myös toimitusvahvistuksen kassalla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Toimitusvahvistuksen mukana saat pakettinumeron, joten voit jäljittää pakettisi.

Arkisin ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Toimitusaika on 2-5 työpäivää. Suurten juhlapyhien, pyhäpäivien ja liikennehäiriöiden yhteydessä toimitusaika saattaa pidentyä. Mikäli emme voi noudattaa sovittua toimitusaikaa siksi, että tuote on loppunut otamme sinuun yhteyttä rekisteröimämme s-postiosoitteen kautta. Asiakas voi viivästyksen sattuessa muuttaa, odottaa tai pysäyttää oston. Rahtikustannus on 4,99 EUR.

Tilauksesi saapuu normaalisti kotisi postiluukkuun yhdessä tavallisen postisi kanssa 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesi päivämäärästä. Mikäli paketti on suurikokoinen, tai sen arvo on korkea, se lähetetään suoraan lähimpään postitoimipaikkaan. Haet sen sieltä kätevästi lähetteen avulla.

Noutamattomat tuotteet palautetaan meille. Noutamattomista paketeista peritään palautusrahdin hinta, sekä toimitus- ja käsittelykulut. Nämä kulut ovat tällä hetkellä 25 EUR.


Vaihto-oikeus & katumisoikeus


TUOTTEEN VAIHTAMINEN
Voit hyvinkin vaihtaa tuotteen, jos hiukset ovat käyttämättömiä. Pakkaa tuote hyvin joko samaan pakettiin/pussiin, kuin missä sen saitkin, tai käyttäen omaa pakkaustasi. Liimaa palautuslomakkeemme paketin ulkokuoreen ja jätä paketti lähimpään postitoimipaikkaan. Jos sinulla ei ole paluulippua, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja lähetämme sinulle sähköpostitse.

KATUMISOIKEUS
Sinulla on aina rajoittamaton katumisoikeus. Jos jostain syystä kadut ostostasi, voit palauttaa tuotteet ja saada rahasi takaisin. Koskee vain käyttämättömät hiukset. Pakkaa tuote hyvin joko samaan pakettiin/pussiin, kuin missä sen saitkin, tai käytä vaihtoehtoisesti omaa pakkaustasi. Liimaa palautuslomakkeemme paketin ulkokuoreen ja jätä paketti lähimpään postitoimipaikkaan. Jos sinulla ei ole paluulippua, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja lähetämme sinulle sähköpostitse.