Tuote on lisätty ostoskoriin

 Mahdollisimman halvalla       Maksa osissa           NOPEA TOIMITUS (1-2 TYÖPÄIVÄÄ)         LAATUTakuu       Palautus veloituksetta

VALITUKSET


Valitukset 30 päivän sisällä ostostasi

Takaamme, että hiukset ovat hyvälaatuisia 30 päivän ajan ostosta. Jos koet, että hiusten laatu on heikentynyt niin paljon, että sinun on poistettava ne, voit lähettää sen meille takaisin, niin palautamme sinulle ilman lisäkysymyksiä.

Näiden ehtojen on täytyttävä, jotta valitus hyväksytään:

  • Lähetä koko tuote takaisin meille. Korvaamme vain palautetut tuotteet.
  • Lähetä irtohiukset takaisin 30 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen.
  • Hiuksia ei saa värikäsitellä (koskee myös hopea-shampooa) tai vaalentaa.

Emme korvaa irtohiusten kiinnitystä, koska emme suorita kiinnittämistä itse. Jos sinulla on huomautettavaa kiinnityksestä, ota yhteys kampaajaasi. 


Yli 30 päivää ostoksestasi

Jos tuotteen vastaanottamisesta on kulunut yli 30 päivää ja uskot tuotteen olevan valmistusvirheestä johtuva viallinen, voit lähettää sen meille takaisin, niin analysoimme hiukset nähdäksemme onko näin. Liitä sitten täydellinen kuvaus viasta tuotteeseen. Jos vikaa ei voida pitää valmistusvirheenä, ei korvausta suoriteta.


Näin teet reklamaation hiuksista

  • Paketoi tuote huolellisesti samaan pakkaukseen/pussiin kuin mihin se oli pakattu vastaanottaessasi tuotteen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää omaa pakkausta (tämän ei saa olla suurempi kuin hiusten pakkaus).
  • Lähetä tilausvahvistuksella tai kirjoita tarvittavat tiedot paperille ja lähetä lomake/paperi pakkauksessa tuotteen mukana.
  • Takaisinmaksussa käytetään samaa maksutapaa kuin mitä tuotteen maksamisessa käytettiin.
  • Kiinnitä palautustarra pakettiin ja vie se lähimpään postin toimipisteeseen. Näin palautus on maksuton. Jos sinulla ei ole palautustarraa, ota yhteys asiakaspalveluumme, niin postitamme tarran sinulle (tarvitset tulostimen).
  • Tarvitsemme sinun lähettävän hiuksesi takaisin viikon kuluttua ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun.
  • HUOM! Jos et palauta ilmaista tuotetta, tuotteesta veloitetaan täysi hinta + toimitus.

En saa teippiä kiinni

Yleisin syy hiustenlähtöön on se, että sinulla on ollut liikaa omia hiuksiasi teipinpalojen välissä. Silloin ne eivät voi kiinnittyä kunnolla toisiinsa ja sitten hiukset luisuvat ulos, varsinkin kun käyt suihkussa ja vettä päätyy teipinpalojen väliin.

Haluamme kuitenkin kompensoida sinulle tämän lähettämällä sinulle uuden teipin maksutta, jotta voit kiinnittää hiuksesi uudelleen. Lähetä meille sähköpostia, niin lähetämme uuden nauhan. Lähetämme nauhan tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen 24 tunnin sisällä.


Lahja kassalla

Tuotteet, jotka sait ilmaisena lahjana saavutettuasi tietyn summan, ei voi valittaa ja ne lähetetään sinulle ilman reklamaatio- tai takuuoikeutta. HUOMAUTUS! Palautaessasi muita tuotteitasi, ei ilmaista tuotetta, veloitetaan tuotteen täysi hinta + toimituskulut.