Tuote on lisätty ostoskoriin

 Mahdollisimman halvalla       Maksa osissa           Nopea toimitus (3-5 työpäivää)         LAATUTakuu       Palautus veloituksetta

LIITÄNTÄ JA IRROTUS


Voit saada pitkät ja tuuheat hiukset monella tavalla. Ihmiset ovat erilaisia, ja hiustenpidennyksiin sekä -lisäkkeisiin liittyvät edellytykset sekä toiveet vaihtelevat – Delightful Hair ottaa sen huomioon. Tarjoamme hiustenpidennyksiä kaikille, joten löydät meiltä monentyyppisiä lisäkkeitä. Seuraavaksi voit lukea hiustenpidennysten kiinnitystavoista ja asioista, joita kannattaa ottaa huomioon kunkin kiinnitystavan osalta.SINETTIPIDENNYKSET


LIITÄNTÄ
Tee hiuksiin jakaus. Käytä suojalevyä ja valitse ohut osio omaa hiusta. Laita sinettipidennysosio oman hiusosion alapuolelle ja kiinnitä kuumentamalla keratiinivahaa kolvilla. Kun vaha on sulanut, pyörittele sinetti kiinni omaan hiukseen ja paina se tukevasti paikalleen. Varmista, että vahaa on koko hiusosion ympärillä ja että sinetin sisälle ei jää ilmaa. Toista vaiheet hiusosio ja jakaus kerrallaan. Aloita niskasta ja etene ylöspäin.

IRROTUS
Levitä sinettiin poistoainetta ja anna sen vaikuttaa. Murra sinetti kokonaan pihdeillä. Vedä tai kampaa sinettipidennykset varovasti pois. Toista, jos hiuksissa on jäämiä.

Kun sinettipidennykset ovat käytössä, on varottava, että sinettejä ei kuumenneta liian läheltä. Esimerkiksi pitkäaikainen oleskelu suorassa auringonvalossa, hiustenkuivaimen kuumuus tai lämmin vesi voi sulattaa tai löysentää sinettejä. Sama pätee sinettien lähellä käytettäviin hiustuotteisiin. Harjaa ja selvitä hiukset sormilla sekä pituuksien että sinettien kohdalta päivittäin, jotta ne eivät takkuunnu.


TEIPPIPIDENNYKSET


LIITÄNTÄ
Teippipidennykset kiinnitetään seuraavasti: Tee hiuksiin jakaus. Poista suojamuovi osiosta ja aseta se jakauksen alareunaan. Nosta osio ja poista hiukset, jotka eivät tartu mukaan. Aseta toinen teippipidennys ensimmäisen alle siten, että teipit ovat kohdakkain ja että niiden välissä on omaa hiusta. Kiinnitä painamalla napakasti paikalleen. Toista jakausta pitkin ja etene uusiin jakauksiin, kunnes hiustenpidennyksiä on mielestäsi tarpeeksi.

Kun teippipidennykset kiinnitetään, varmista, ettet koske teippiin sormilla sen jälkeen, kun olet vetänyt suojamuovin pois. Varo myös, ettet aseta hiusosioita liian lähelle päänahkaa, äläkä ota liikaa omaa hiusta teippiosion väliin.

IRROTUS
Levitä ja hiero poistoainetta koko kiinnikkeeseen. Erota hiusosiot sormin tai kamman avulla. Käytä poistoainetta tarvittaessa ja poista teippiosio. Levitä poistoainetta hiuksissa mahdollisesti oleviin jäämiin. Toista vaiheet kaikille osioille.

Teippi on herkkä kuumuudelle ja hiustuotteille, joten vältä niiden käyttöä kiinnikkeiden lähellä. Harjaa hiukset usein ja selvitä mahdolliset takut.


MICRORING-PIDENNYKSET


LIITÄNTÄ
Kun kiinnität microring-pidennykset, tarvitset avuksi pihdit ja piikkiharjan. Tee hiuksiin jakaus ja ota pieni osio omaa hiusta piikkikamman avulla. Vedä omien hiusten osiot läpi lenkeistä, joita microring-pidennykset sisältävät. Vedä lenkki mikrorenkaan läpi ja varmista, että mikrorengas kiinnittyy noin 1 cm:n etäisyydelle päänahasta. Venytä mikrorengasta pihdeillä. Mikrorengas puristetaan kiinni tukevasti siten, että kiinnike on tasainen.

Kun kiinnität microring-pidennykset, varmista, että mikrorengas sisältää sopivan määrän omaa hiusta. Varmista, että tunnet jonkin verran vastustusta, kun vedät hiusta kiinnikkeen läpi. Jos hiusta otetaan mukaan liian paljon tai liian vähän, mikrorengas ei kiinnity kunnolla.

IRROTUS
Purista pihdeillä vastakkaiseen suuntaan siten, että mikrorengas aukeaa. Vedä microring-pidennykset hiuksista yksi kerrallaan.


NANO HAIR-PIDENNYKSET


LIITÄNTÄ
Aloita tekemällä hiuksiin jakaus. Pujota muutama nanorengas hiuskoukkuun. Ota osio omaa hiusta piikkikamman avulla ja vedä osio koukun läpi. Vedä sitten osio nanorenkaan läpi. Aseta Nano Hair -pidennykset nanorenkaisiin ja purista nanorenkaat pihdeillä. Varmista, että puristat nanorenkaat kokonaan yhteen.

IRROTUS
Purista pihdeillä vastakkaiseen suuntaan siten, että nanorengas aukeaa. Vedä Nano Hair -pidennykset hiuksista pois vaiheittain yksi kerrallaan.

Vältä kuumentamista ja hiustuotteita kiinnikkeiden lähellä, koska ne voivat löysentää vahaa, jolla metallilenkki on kiinnitetty. 


HIUSNAUHAT


LIITÄNTÄ

Hiusnauhat tarjoavat monia mahdollisuuksia. Voit kiinnittää hiusnauhat liimalla, ompelemalla tai mikrorenkailla. Jos ompelet klipsit, voit tehdä oman klipsisarjan. Tekemällä hieman lisää työtä, voit saada pidennykset, jotka sopivat erityisesti juuri sinulle.

Hiusnauhat kiinnitetään esimerkiksi seuraavasti:

Liimaus: Tee hiuksiin jakaus kohtaan, johon haluat kiinnittää pidennyksiä. Leikkaa hiusnauhat sopivan pituisiksi. Levitä hiustenpidennysliimaa sekä hiusnauhaan että omaan hiukseen tarkalleen jakauksen alapuolelle. Paina hiusnauhat tukevasti paikoilleen. Toista vaiheita, kunnes hiuksia on mielestäsi tarpeeksi.

Ompelu: Tee hiuksiin jakaus. Tee letti vaakasuoraan jakausta pitkin ja kiinnitä letti. Leikkaa hiusnauhat sopivan pituisiksi. Pujota lanka kaarevaan neulaan ja ompele hiusnauha kiinni lettiin. Toista vaiheita, kunnes hiuksia on mielestäsi tarpeeksi. Aloita niskasta ja etene ylöspäin.

Mikrorenkaat: Tee hiuksiin jakaus kohtaan, johon haluat kiinnittää pidennyksiä. Leikkaa hiusnauhat sopivan pituisiksi. Pujota mikrorengas koukkuun, joka on tarkoitettu mikrorenkaille. Aseta hiusnauha jakauksen alapuolelle. Ota koukulla osio omaa hiusta ja osio hiusnauhaa. Pujota hiukset mikrorenkaan läpi ja purista mikrorengasta pihdeillä.


PONYTAIL


LIITÄNTÄ
Tee poninhäntä omiin hiuksiin. Kiinnität sen helposti kiinnittämällä kamman ja sulkemalla tarranauhan.

IRROTUS
Irrota tarranauha ja nosta poninhäntä.

Poista hiukset, kun harrastat liikuntaa, käyt suihkussa ja nukut. Harjaa päivittäin ja selvitä mahdolliset takut. Voit laittaa hiuksia tavalliseen tapaan ja pestä ne käsin haaleassa vedessä hiustenpidennyksille tarkoitetulla shampoolla ja hoitoaineella.


KLIPSIPIDENNYKSET


LIITÄNTÄ
Tee hiuksiin jakaus pään takapuolelle. Voit tupeerata omat hiukset jakauksen alapuolelta, jotta klipsit kiinnittyvät paremmin. Avaa klipsiosion klipsit, kiinnitä ne tupeerattuun hiusosioon ja paina klipsit kiinni siten, että ne sulkeutuvat. Toista vaiheet samalla tavalla muille osioille. Aloita niskasta ja etene ensin ylöspäin ja sitten sivuille. 

IRROTUS
Avaa klipsi ja poista hiukset osio kerrallaan. 

Poista hiukset, kun harrastat liikuntaa, käyt suihkussa ja nukut. Harjaa päivittäin ja selvitä mahdolliset takut. Voit laittaa hiuksia tavalliseen tapaan ja pestä ne käsin haaleassa vedessä hiustenpidennyksille tarkoitetulla shampoolla ja hoitoaineella.


HALO-PIDENNYKSET


LIITÄNTÄ
Laita lanka omien hiusten päälle muutamalla sormella leveästi otsan hiusrajasta. Paina halo-hiuslisäkkeesi alas niin, että ne tarttuvat omiin hiuksiisi, varmista, että pidikkeet ovat auki. Paina pidikkeitä niin, että ne sulkeutuvat ja istuvat hiuksissasi. Lanka on säädettävissä sinulle sopivaksi. Kun hiustenpidennykset ovat paikallaan, ota kampa ja vedä omat hiuksesi niin, että suurin osa niistä pääsee säikeen ja hiustenpidennysten yläpuolelle niin, että ne ovat piilossa.

IRROTUS
Pidikkeet avataan ja sitten löysät hiukset nostetaan vain ylöspäin ja irrotetaan sitten päästä.

Poista hiukset, kun harrastat liikuntaa, käyt suihkussa ja nukut. Harjaa päivittäin ja selvitä mahdolliset takut. Voit laittaa hiuksia tavalliseen tapaan ja pestä ne käsin haaleassa vedessä hiustenpidennyksille tarkoitetulla shampoolla ja hoitoaineella.