Tuote on lisätty ostoskoriin

 Mahdollisimman halvalla       Maksa osissa       Varasto 100 km päässä Vaasasta       Nopea toimitus ja Suomen ALV         30 päivää tyytyväisyystakuu       Palautus veloituksetta

OIKEAN VÄRIN VALINTA

Tarjoamme kiinnitysmenetelmästä riippuen jopa 26 erilaista värivaihtoehtoa ja monia liukuvärjättyjä pidennyksiä, joista löydät parhaiten itsellesi sopivan värin.

VÄRIKARTTA


Färgkarta

VÄRISALKKU​

Voit ostaa/lainata värirenkaamme, jonka avulla löydät parhaiten omien hiustesi väriin sopivan vaihtoehdon. Värin valinta voi olla vaikeaa kuvan perusteella esimerkiksi valoon ja kirkkauteen liittyvistä syistä. Siksi suosittelemme värirenkaan tilausta oikean värin valitsemiseksi. Jos et halua pitää värirengasta, lähetä se takaisin maksuttomaan palautukseen oikeuttavan palautusilmoituksen kanssa, jonka jälkeen hyvitämme värirenkaan hinnan kokonaan.

MIKÄ HIUSVÄRI SOPII MINULLE?

Kylmä tai lämmin väri

Hiusvärin valinta on ensisijaisesti makuasia. Kun viihdyt hiusvärissäsi, se sopii sinulle kaikista parhaiten. Omien väriesi perusteella sinulle sopivat parhaiten joko kylmät tai lämpimät värit. Perussääntö on, että jos kultakorut sopivat sinulle, lämpimät sävyt sopivat sinulle parhaiten. Jos hopeanväriset korut sopivat sinulle, näytät todennäköisesti parhaimmalta kylmissä väreissä. Jos haluat sekoittaa hiustenpidennysten eri sävyjä, saat parhaan tuloksen käyttämällä joko kylmiä tai lämpimiä värejä – mutta älä sekoita niitä keskenään.

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄYS

Emme suosittele pidennysten värjäystä, koska ne on jo käsitelty. Toivomme, että löydät vaihtoehdoista värin, joka vastaa haluamaasi väriä sellaisenaan.

MAKSUTTOMAT PALAUTUKSET

Tilasitko väärän sävyn? Tilausten palautukset ovat maksuttomia, joten voit lähettää vääränväriset hiukset takaisin ja vaihtaa ne oikeaan sävyyn veloituksetta.

APUA VÄRIN VALINTAAN

Jos sopivan värin valinta tuntuu mahdottomalta tehtävältä, autamme mielellämme. Lähetä kuvasi osoitteeseen support@delightfulhair.com ja kerro, millaista pidennystä etsit. Autamme sinua löytämään parhaan vaihtoehdon.